mercoledì 16 settembre 2015

Gala Studenților Originari din Republica Moldova”.
În cadrul ediției a III-a a proiectului, invităm studenții originari din Republica Moldova, care își fac studiile în anul academic 2015 – 2016 la instituții de învățământ superior din străinătate (ciclurile universitare licență, masterat și doctorat), inclusiv cei care au absolvit o astfel de instituție în anul 2015, să își depună dosarele de participare.
Evenimentul este organizat de către asociația studenților moldoveni din Franța ”Jeunes Moldaves” și Biroul pentru relații cu diaspora, sub înaltul patronaj al Prim-ministrului Republicii Moldova.
Concursul de dosare este deschis în perioada 15 septembrie – 15 noiembrie 2015.
Aplicările pot fi depuse online pe pagina web a proiectului, prin intermediul formularului online.

Participanții la Gala Studenților vor fi selectați de către un juriu format din personalități marcante din mediile academic, instituțional și de afaceri din Republica Moldova. Laureații programului vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii oficiale, organizate la Chișinău în luna decembrie a acestui an.
De asemenea, vă îndemnăm să recomandați studenți originari din Republica Moldova, ce își fac studiile peste hotare. Persoanele recomandate prin intermediul acestui formular vor fi ulterior invitate să participe în cadrul competiției.
În premieră, la ediția din acest an a programului, Forumul Absolvenților Reveniți va promova și absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior de peste hotare reveniți acasă, ale căror merite și rezultate din perioada post-revenire merită să fie aduse în atenția publicului.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina oficială a proiectului:
Vă mulțumim anticipat pentru receptivitate și implicare! 
Cu respect,echipa GSORM
__________________________________________
Dorin Toma 
Consultant Principal Investiții 
Biroul pentru Relații cu Diaspora, Cancelaria de Stat 
Piața Marii Adunări Naționale nr. 1, et. 4, biroul 451



Nessun commento:

Posta un commento